< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Saņemts apstiprinājums no Lauku atbalsta dienesta Zivju fonda padomes

Saņemts apstiprinājums no Lauku atbalsta dienesta Zivju fonda padomes

2024-04-25, 15.59

No Lauku atbalsta dienesta Zivju fonda padomes saņemts apstiprinājums:

  • par 14 000 eiro piešķiršanu Ventspils novada pašvaldības iesniegtajam projektam “Zivju resursu pavairošana Ventspils novada Usmas ezerā – 2024” par 40000 līdaku mazuļu svarā no 5 līdz 20 gramiem ielaišanu Usmas ezerā;

  • par 1725 eiro piešķiršanu Ventspils novada pašvaldības iesniegtajam projektam “Zivju resursu pavairošana Ventspils novada Puzes ezerā – 2024” par 5000 vienvasaras zandartu mazuļu svarā no 4 gramiem ielaišanu Puzes ezerā.

Par līdaku mazuļu iegādi tiks veikta iepirkuma procedūra, lai noskaidrotu piegādātāju, bet par zandartu mazuļu piegādātāju ir veikta cenu aptauja un tuvāko pāris nedēļu laikā tiks noslēgts līgums.

Pašvaldībai, īstenojot šos projektus, jāievēro svarīgi nosacījumi:

  1. iepirkuma procedūras rezultātā jāslēdz līgums tikai ar tādu zivju mazuļu piegādātāju, kas reģistrēts Pārtikas un veterinārā dienesta reģistrā “Atzītie akvakultūras dzīvnieku audzēšanas uzņēmumi”;
  2. ūdenstilpēs ielaižamo vienvasaras līdaku vai zandartu mazuļu vidējam svaram saskaņā ar Ministru kabineta 26.01.2021. rīkojumu Nr. 52 “Par Zivju resursu mākslīgās atražošanas plānu 2021.–2024. gadam” jābūt no 1 līdz 30 g, un to ieteicamais izlaišanas laiks ir no jūlija līdz oktobrim.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm