< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Uzņēmēji tiek aicināti pieteikties skolēnu nodarbinātībai vasaras brīvlaikā

Uzņēmēji tiek aicināti pieteikties skolēnu nodarbinātībai vasaras brīvlaikā

2024-04-24, 09.09

Ventspils novada pašvaldība nodrošina finansējumu aktivitātei “Skolēnu nodarbinātības pasākumam 2024. gada vasaras brīvlaikā“ un aicina uzņēmējus piedalīties skolēnu nodarbinātības pasākumā.

Šī programma tiek piedāvāta Ventspils novadā deklarētajiem skolēniem vecumā no 15 līdz 19 gadiem, kuri 2023./2024. gadā ieguva izglītību vispārizglītojošā izglītības iestādē. Mērķa grupa ir bērni no trūcīgām/maznodrošinātām un daudzbērnu ģimenēm. Pasākuma īstenošanas periods no 2024. gada 1. jūnija līdz 2024. gada 31. augustam.

Darba devēji, kuri piedāvā darba vietu skolēniem, var pieteikties līdz 2024. gada 30. jūnijam, aizpildot darba devēja pieteikumu, to var iesniegt Sociālajā dienestā (Lielā iela 2A, Piltene) vai ar drošu elektronisko parakstu parakstītu nosūtīt uz e-pastu: [email protected].

Pasākumu koordinators – Ventspils novada Sociālā dienesta vadītāja Anda Vītola (tālr. 26667415, e-pasts: [email protected]).

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm