< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Ventspils novada valsts svētku pasākums “Latvijai 105”

Ventspils novada valsts svētku pasākums “Latvijai 105”

2023-11-18, 23.00

Sirsnīgā noskaņā Ventspils novadā noticis valsts 105. dzimšanas dienai veltītais svētku pasākums, kurā pasniedza pašvaldības Pateicības, Atzinības un Goda rakstus, tika sumināti arī labākie sportisti.

Diena iesākās ar mācītāju Jāņa Kalniņa un Māra Sarmas vadīto dievkalpojumu Ugāles evaņģēliski luteriskajā baznīcā, kur klātesošie aizlūdza par Latviju, katru tās iedzīvotāju, arī valdību. Brīvība, atgādināja mācītājs Jānis Kalniņš, ir milzīga žēlastība, un par to vien Dievam jāpienes slava un pateicība.

Svinīgais pasākums notika Ugāles tautas namā “Gaisma”, un novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks uzsvēra, cik svarīgi ir viens otram pateikt paldies. Ikdienā mēs to dažkārt aizmirstam, bet svētki ir īstā reize, lai uzgavilētu tiem cilvēkiem, kuri dara vairāk, nekā prasa amata pienākums, kuri ir zinātkāri, darbīgi un ar sirdsdegsmi iestājas par savu novadu. Pasākuma laikā muzicēja pūtēju orķestra “Ugāle” dalībnieki, bet izskaņā uzstājās Ventspils Mūzikas skolas kora “Nošu planētas” dziedātāji, pievēršot uzmanību tam, cik skaista ir mūsu zeme.

Vairāki Goda rakstu ieguvēji akcentēja, cik svarīgs ir komandas darbs. Vienam cilvēkam nav pa spēkam visu paveikt tā, lai pagasts attīstītos, bet kopā ar labiem palīgiem tas ir izdarāms. Lai svētkos stiprina Jāņa Ērmaņa dzejas rindas: Dievs, sargi mūsu tēvu zemi, / Lai viņa ziedoša un stipra top!

Pasākuma tiešraides ieraksts

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm