< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Iepazīstas ar vairākiem realizētajiem projektiem

Iepazīstas ar vairākiem realizētajiem projektiem

2023-09-21, 15.23

Ventspils novada domes Teritorijas un ekonomikas attīstības komitejas locekļi un pašvaldības Attīstības, plānošanas un būvniecības nodaļas darbinieki devās apskatīt realizētos 2021. un 2022. gada projektus, kuri saņēma pašvaldības finansējumu projektu konkursā “Mēs savā novadā”.

2021. un 2022. gadā tika realizēti vairāki projekti dzīves un vides kvalitātes uzlabošanai Ventspils novadā, kā, piemēram, Ances pagastā – informatīvā stenda izveide par pagastu un apskates objektiem tajā; Jūrkalnes pagastā – vides objekta “Mana gaisma” uzstādīšana pie bibliotēkas; Piltenes pagastā – ūdens cauruļu nomaiņa un kanalizācijas sistēmas sakārtošana Landzes ev. lut. draudzei; Popes pagastā – lielformāta fotogrāfiju izveide Ventspils novada fotoapvienībai “Kursa”; Popes muižai fasādes apgaismojums un informācijas stendu izveide; Puzes pagastā – informatīvo stendu un baneru izgatavošana; biedrībai “Annahite” laivas un to aprīkojuma nodrošināšana; Ugāles pagastā – informatīvās plāksnes izveide uz retro busiņa; Ziru pagastā – Ziru parka alejas labiekārtošana; Zlēku pagastā – Zlēku muižas ansambļa atspoguļojums fotogrāfijās; Staļina upuru piemiņas plāksnes izgatavošana; soliņu un puķupodu uzstādīšana un informācijas stendu izveide Zlēku ev. lut. baznīcai.

Konkursa “Mēs savā novadā” mērķi ir sekmēt tūrisma attīstību un tūristu piesaisti, vides objektu pieejamību un kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanu, veicināt konkrētas teritorijas (novada, pilsētas, pagasta) tēla veidošanu, arī apmācību, semināru, lekciju, izstāžu, plenēru organizēšana.

Ventspils novada pašvaldība aicina arī turpmāk piedalīties projektu konkursā “Mēs savā novadā”, lai uzlabotu dzīves un vides kvalitāti Ventspils novadā!

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm