< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Notiks Ventspils  novada bērnu un jauniešu tautas deju kolektīvu koncerts “Spēlēju un dancoju”

Notiks Ventspils  novada bērnu un jauniešu tautas deju kolektīvu koncerts “Spēlēju un dancoju”

2023-05-19, 11.04

30. maijā plkst. 17  Popes brīvdabas estrādi pieskandinās bērnu balsis un soļi, jo te izskanēs Ventspils novada bērnu un jauniešu tautas deju kolektīvu koncerts “Spēlēju un dancoju”. Pasākuma mērķis ir sekmēt bērnu un jauniešu līdzdalību Dziesmu un deju svētku procesā, motivēt deju kolektīvu dalībniekus tradīciju saglabāšanā, attīstīt kopdejošanu un skatuvisko pieredzi.

Koncertā uzstāsies pieci deju kolektīvi, deviņdesmit pieci jaunie dejotāji, kopā izdejojot divpadsmit dejas. Pasākumu organizē Ventspils novada Izglītības pārvalde sadarbībā ar novada skolām, kurās tautas dejas tradīcija tiek kopta un attīstīta. Koncertā varēs redzēt Puzes pamatskolas 1.– 4. klašu deju kolektīvu (vadītāja Guna Anderšmite), Piltenes pamatskolas 1.–4. klašu deju kolektīvu (vadītāja Svetlana Grundmane), Zūru pamatskolas 1.– 4. klašu deju kolektīvu (vadītāja Dace Pūpoliņa),  Tārgales pamatskolas 1.– 4. un 5.–8. klašu deju kolektīvu (vadītāja Daiga Kņaza).

30. maijā visa diena dejotājiem būs piesātināta ar dažādām aktivitātēm: rīta cēliens tiks atvēlēts mēģinājumiem, pēc tam visi iesaistīsies radošajās darbnīcās un sportiskajās aktivitātēs, lai iepazītu viens otru un sadraudzētos, bet pievakarē viņi Popes brīvdabas estrādē sniegs koncertu.

Deju kolektīvu dalībnieki un to vadītāji būs priecīgi koncerta skatītāju pulkā redzēt vecākus, draugus, skolotājus, radus un visus tos cilvēkus, kuriem svarīga deja.

Uz tikšanos 30. maijā Popē!

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm