< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Puzes pagasta trio “Pa īstam” nosvin 15+1

Puzes pagasta trio “Pa īstam” nosvin 15+1

2022-12-10, 22.41

Puzes kultūras namā savu 16. dzimšanas dienu atzīmēja vokālais trio “Pa īstam”. Pērn pandēmijas ierobežojumu dēļ jubileju nosvinēt nedrīkstēja, tāpēc šogad, izdziedot skanīgu repertuāru koncertā, kolektīvs sagaidīja 15+1 svētkus pa īstam.

Puzes pagasta vokālajā trio dzied Lienīte Čače, Anda Lejniece un Revita Kraule ģitārista Mareka Tālberga pavadījumā. Jubilejas koncertā galvenā tematika bija gadalaiki, radot īstu noskaņu ar atbilstošām dekorācijām un melodijām.

Jubilārus ar sirsnīgiem vārdiem sveica Ventspils novada domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Guntis Mačtams, Kultūras nodaļas vadītāja Zane Pamše un Puzes pagasta pārvaldes vadītāja Santa Šēniņa. Ar jaukām dziesmām kolektīvu godināja Puzes pagasta senioru klubiņš “Vakarblāzama”, vokālais ansamblis “Mežaroze”, amatierteātris “Un tā tāļāk” un folkloras kopa “Sītava”, kā arī noslēgumā trio sveica Puzes kultūras nama vadītāja Iveta Pete, sarūpējot gardu un skaistu svētku kūku.

Lai radošs katrs nākamais gads, turpiniet dziedāt ar prieku un degsmi!

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm