< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Pašvaldība piedalīsies projektu konkursā

Pašvaldība piedalīsies projektu konkursā

2021-10-07, 09.12

Biedrība “Ziemeļkurzemes biznesa asociācija” šī gada nogalē organizēs projektu konkursu Eiropas Lauksaimniecības Fonda lauku attīstībai finansējuma piesaistei sabiedriskā labuma projektu īstenošanai. Projektu konkursā piedalīties var arī pašvaldība, un maksimālās attiecināmās izmaksas vienam projektam ir plānotas 50 000 eiro apmērā, no kā publiskais finansējums sastāda 90%.

Savlaicīgai un kvalitatīvai projekta pieteikumu izstrādei Ventspils novada pagasta pārvaldes tika aicinātas līdz 15. septembrim sagatavot un iesniegt Attīstības nodaļai pagastu teritorijās īstenojamu projektu ieceres pakalpojumu uzlabošanai vietējiem iedzīvotājiem, kultūras mantojuma saglabāšanai un dzīves līmeņa celšanai.

Kopā tika saņemtas 14 projektu idejas, no kurām Ventspils novada domes Teritorijas un ekonomikas attīstības komiteja nolēma atbalstīt sešas projektu ieceres:

  1. Ances pagastā: Ances muižas parka labiekārtošana, brīvdabas estrādes un solu atjaunošana, apgaismojums parkam, virszemes ūdeņu novadīšana, mazo vides objektu (pūce, lācis) uzstādīšana, āra trenažieru uzstādīšana.
  2. Ugāles pagastā: “TAK-UGĀ-LE” – dabas takas izveide, laipas, informatīvie stendi, info planšetes, norādes, soliņi.
  3. Ugāles pagastā: skeitparka (pump track) izveide Ugālē.
  4. Tārgales pagastā: skeitparka (pump track) izveide Tārgales ciemā.
  5. Popes pagastā: jauniešu centra “Pope” labiekārtošana sporta hallē Popē.
  6. Puzes pagastā: Blāzmas ciema teritorijas labiekārtošana, gājēju takas izbūve pie vēsturiskās ēkas “Pagastmāja” un piemiņas vietām, basketbola laukuma seguma atjaunošana, āra trenažieru laukuma izveide.

Ances, Ugāles, Tārgales, Popes un Puzes pagasta pārvalžu vadītājiem jāsagatavo un jāiesniedz Attīstības nodaļai projektu pieteikumu sagatavošanai nepieciešamā dokumentācija līdz šā gada 1. decembrim.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm